Om

Kvinna.
29 år.
Singel.
Gillar att fotografera, titta på skräckfilm, dricka rödvin, diskutera feminism, bada i havet, sommarnätter och vintermorgnar. Söker en man som inte är rädd för öppen kommunikation, närhet och storslagna äventyr. Längtar efter en egen familj.

Så brukar mina presentationer se ut. Jag har varit singel i 4 år nu och har testat de flesta dejting plattformar online (Tinder, HP, DS, BC, Badoo, Match o.s.v.) de senaste 3 åren vilket har gett mig otroligt mycket material att gråta, skratta, bli förbannad och besviken på, men framförallt att skriva om.

Jag är otroligt trött på dåliga dejter, fega män och snubbiga snubbar och är beredd att lägga ner allt som har med dejting att göra: hoppet om att hitta kärlek finns dock djupt rotad i mig men tror nu mer på att den kommer att dyka upp i min vardag när jag minst anar det, istället för att jag ska tvinga fram den.

Så, till dess kommer jag säkerligen fortsätta att gå på dåliga dejter och vill därför samla all “kunskap” på ett och samma ställe för att göra något kreativt av besvikelsen, det pinsamma, det roliga och det fåniga.

Advertisements