Wingwoman

Ibland känns det lite jobbigt att säga till mina vänner att jag ska på ännu en första dejt med en snubbe från t ex Tinder även fast jag vet att det är viktigt att berätta, för min säkerhets skull – då har jag önskat att det finns en funktion där en kan få stöd från någon oberoende, någon som inte känner mig och vet hur många jag har dejtat de senaste månaderna. Någon att prata med om något skulle gå snett, eller för att känna sig säker på att någon har uppgifter som kan spåras till dig/den du dejtar.

Ska du på dejt och behöver någon du kan ringa, sms:a eller bara höra av dig till innan, under tiden eller efter? Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig.

Det är viktigt att du specificerar vilken typ av hjälp du vill ha, vilken tid du beräknar vara klar med dejten o.s.v., så att jag vet vilka åtgärder som bör tas. Det är också viktigt att du hör av dig om planerna ändras under dejtens gång och om t ex beräknad sluttid ändras. Jag kommer att svara på ditt mejl så snart som möjligt då jag vet att vissa dejter bokas in med kort framförhållning, men för att vara på den säkra sidan bör du höra av dig minst 24 timmar innan planerad dejt.

OBS! Beroende på vilken slags hjälp du vill ha kan du komma att bli ombedd att skicka bilder och person- och adressuppgifter om dig själv och den du ska på dejt med.

Advertisements